Home Mijn Tesla Astin Martin lover vindt Tesla emotieloos. Kan ik hem overtuigen? Of hij...

2 1608
Astin Martin lover vindt Tesla emotieloos. Kan ik hem overtuigen? Of hij mij?

Sta je bij de benzinepomp, komt er opeens een Astin Martin lover naar je toe die je vertelt dat je Tesla compleet emotieloos is. Natuurlijk ben ik het totaal niet met Rob eens en probeer ik hem te overtuigen doormiddel van een testritje. Hoe denkt de Astin Martin rijder er nu over? Heb ik hem overtuigd? En hoe ervaar ik zijn Astin Martin?

2 REACTIES

  1. Leuk spontaan item Vincent en erg amusant dat Rob dacht dat je een kunstenaar bent. Ik begrijp Rob zijn punt. Als je een echte auto-liefhebber bent, dan wil je een motor horen ronken. Dat is een deel van de beleving.

Hoe wilt u reageren? Klik op een van de onderstaande opties.