Home Auto Pilot 2.0 Complimenten voor de RDW en m’n 2 Tesla’s VERKOCHT door Leasebijtellingvrij.nl !!

Nog eind 2016 heeft Martijn Duivenvoorden van www.Leasetellingvrij.nl mijn Model X en Model S verkocht. (In januari 2017 komt m’n 2e Model X, nu met volledige AutoPilot optionaliteit; Zie video)

Volgens Martijn, sinds april 2016 werkend met RDW-erkenning, is RDW het beste landelijk auto registratiesysteem van de wereld. Wat doet Martijn met https://www.rdw.nl/ ?

Elke auto hangt via RDW aan een eigenaar of aan een bedrijf, en dat is uniek. Elke te exporteren auto moet eerst langs de RDW om t land uit te kunnen. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de US, California, of naar Spanje. In Spanje moet je meestal eerst langs de notaris; In Amerika gaat t verhaal over Steve Jobs: Hij registreerde elk half jaar opnieuw om bijv verkeersboetes te omzeilen;

Als handelaar is Martijn dan ook gelukkig met dat hij met z’n RDW-erkenning vrijwaringsbewijzen kan afgeven;

Een verbeterpuntje heeft hij ook: Met in te voeren auto’s moet je helaas nog langs de RDW zelf. Martijn stelt voor dat ook dat met steekproeven gaat werken, en hij niet meer met een bijvoorbeeld uit Noorwegen in te voeren auto zelf langs de RDW keuringsmeester moet.

Martijn verkoopt de meeste Tesla in Europa. Hij heeft er meestal 20 staan en heeft een interessant business model. Je krijgt als verkoper 100% van de opbrengst. Hoe doet tie dat? Ik was er blij mee. Interview van Marijn en zijn bedrijf  leasebijtellingvrij  en zijn business model  verdienen op de financiering, zie de video in onderstaande tweet.

En zo stond mijn Tesla ModelX bij Martijn te koop!
http://www.leasebijtellingvrij.nl/Tesla/Model-X/P90D-Ludicrous-6p.-4-Bijtelling-VERKOCHT-2497194/4340/1/2/details.aspx?zoek=&cf=alleenadverteren&so=galerij

NOG GEEN REACTIES

Hoe wilt u reageren? Klik op een van de onderstaande opties.