Home Charging Fel VERkiezingsdebat beleid EV. GroenLinks en PvdA winnaars

0 651

Op woensdag 22 februari vond het door de Vereniging Elektrische Rijders georganiseerde VERkiezingsdebat plaats. In een afgeladen Bovaghuis in Bunnik debatteerden Barbara Visser (VVD), Jan Vos (PVDA), Suzanne Kröger (GroenLinks), Wytske de Pater (CDA), Matthijs Sienot (D66) en Ad Meijer (SP) met elkaar over de toekomst van de elektrische mobiliteit in Nederland.

Screen Shot 2017-02-24 at 15.03.53

Komend kamerlid Suzanne Kröger (GroenLinks) won de gouden stekker voor beste partijprogramma en vertrekkend kamerlid Jan Vos PvdA kreeg de zilveren stekker als beste debater.
Screen Shot 2017-02-24 at 14.23.11 Screen Shot 2017-02-24 at 14.23.40

Bekijk hier het filmpje met onder andere de politici, Robin Berg (Lomboxnet) en de jongens van LightYear (oud-prijswinnende Stella studenten) die de eerste commerciële Nederlandse zonneauto willen produceren.

Het VERkiezingsdebat werd live uitgezonden en je kunt het integraal terugkijken. Het debat begint na 25 minuten met een introductie van 2 minuten van elke politicus. na introductie over de Sqiffer tool , Vz VER en Vz Bovag. Helaas staat het beeld af en toe stil maar het geluid is prima!

De VER heeft de Verkiezingsprogramma’s doorgeploegd om te zien wat de standpunten zijn!

Onderstaand de tijdens het debat gebruikte presentatie. Hierin de uitkomsten van het onderzoek van Maurice de hond, de gebruikte stellingen + na slide 50 de reacties van de zaal waarbij we de Sqiffer tool gebruikten. Je ziet waar de zaal op stemde en de open reacties die er voorbij kwamen hetgeen voor de politici af en toe best moeilijk was ;-)

De Foto’s van het debat

Screen Shot 2017-02-24 at 14.48.11

Het Persbericht met alle informatie.

De resultaten onderzoek van Maurice de hond die het Nederlandse volk ondervroeg over de EV voorkeuren

Ondertekening manifest USA/Californië en Nederland voor open standaarden. eLaad en Hiepractief in Nederland.

Ik nam de maker van de sqiffer tool, Douwe mee in mijn Tesla.

 

 

 

 

NOG GEEN REACTIES

Hoe wilt u reageren? Klik op een van de onderstaande opties.