Home EV Reviews Ik heb mijn Model X!

Ik heb mijn Model X!

Deze week mocht ik hem dan eindelijk ophalen, mijn nieuwe Model X! In dit filmpje neem ik je mee naar de Tesla fabriek in Tilburg waar mijn nieuwe Tesla voor me klaarstond. Naast de prachtige maar bekende vleugeldeuren heeft mijn Model X ook Autopilot. Hij kan zelf sturen, van baan wisselen en zelf parkeren, de belangrijkste reden waarom ik deze auto wilde. En niet te vergeten: de ludicrous mode!

Zoomin.TV live vlog (English)

Zoomin.TV joined me live when I picked up my brand new Tesla Model X. They broadcast it live on Facebook. Watch me driving to the factory, meet my new car and join me on my first ride.

Terugblik op 3 jaar Tesla Model S

Vlak voordat ik de Model X ging ophalen blikte ik nog even terug op 3 jaar Tesla Model S. 137.000 kilometer heb ik, en minstens 1500 anderen, hierin gereden. Wat een geweldige auto en wat een top service. Ik ben er absoluut van gaan houden en hopelijk kan ik net zoveel houden van mijn Model X als mijn Model S.

NOG GEEN REACTIES

Hoe wilt u reageren? Klik op een van de onderstaande opties.