Home EV Nieuws Interview AD: ‘Mijn auto rijdt veel veiliger dan de mens’

Veel ophef de afgelopen week. In Ohia viel het eerste dodelijke slachtoffer van de zelfrijdende auto. Op 7 mei schoot de Tesla onder een kruisende vrachtwagen door omdat de camera’s van de Tesla door de laagstaande zon de witte vrachtwagen niet detecteerde. Meteen barstte de discussie los hoe veilig de zelfrijdende auto is en of we wel op deze technologie moeten vertrouwen.

‘Mijn auto rijdt veel veiliger dan de mens’

In een groot artikel in het AD leg ik uit dat mijn zelfrijdende Tesla toch echt veiliger is dan mens. Lees hier het hele interview. Ook Eric Beers (voorzitter Vereniging Elektrische Rijders) en Robin Berg (LomboXnet) komen aan het woord.

Mijn auto rijdt veel veiliger dan de mens'

Foto: Jan de Groen

NOG GEEN REACTIES

Hoe wilt u reageren? Klik op een van de onderstaande opties.