Home EV Reviews Jeroen van Glabbeek, Klaas Wilting en Frank Wentink in de Model X

Jeroen van Glabbeek, Klaas Wilting en Frank Wentink in de Model X

Mijn eerste week met de Tesla Model X zit erop! Al veel mensen hebben een rit gemaakt en de enorme kracht van ludicrous en autopilot getest. Waaronder Jeroen van Glabbeek van CM, oud politiewoordvoerder Klaas Wilting en directeur van Wentink&Partners Frank Wentink.

Super accellerator Jeroen van Glabbeek

Jeroen van Glabbeek is de CEO van CM, een bedrijf dat miljarden sms- en pushnotificaties verstuurt voor banken, tv stations, politie, marketing bedrijven etc. in 193 landen. Dus ontvang jij een servicebericht of een verificatiebericht op je telefoon dan is de kans erg groot dat deze van CM uit Breda komt.

Jeroen was al bekend met Autopilot. Zijn Audi A8 heeft deze functie namelijk al langer. Begin dit jaar testte ik de Autopilot van de Audi. Dat hij aan snelle zelfrijdende auto’s gewend is zie je heel duidelijk in dit filmpje waarin Jeroen er als een razende vandoor scheurt met mijn Model X:

Oud politiewoordvoerder Klaas Wilting

Een oude bekende in de Tesla! Klaas Wilting was jarenlang een bekende politieman die we ook regelmatig op tv voorbij zagen komen.

En wat doet de oud politieman?

Theaterhelden Frank Wentink en Danielle

Frank Wentink is de directeur van Wentink&Partners en organiseert regelmatig enorme events in binnen- en buitenland waaronder grote producties voor RTL.

Meer Model X ritten

Op deze pagina vind je alle ritten die tot nu toe in de Tesla Model X zijn gemaakt.

NOG GEEN REACTIES

Hoe wilt u reageren? Klik op een van de onderstaande opties.