Home English My Review Opel Ampera-E Opel! European Manager Electric expects modest success

Ralph Hannappel Mngr Europa electrification at Opel discussies the importance of the Opel AmperaE. What % does he expect of new sales in 2025 will be electric? It turns out to be extremely modest. He thinks that in 2030 only 15% of new vehicles will be electric while Norway and The Netherlands government expect 50-100% of new sales. Maybe it’s because Opel/GM expects to make $9000 loss on every vehicle.

Ik loop 10 minuten om de opel Ampera E heen. Het is een kleine auto met veel ruimte van binnen en een 60kwh accu die 500km range moet opleveren. Dat betekent 400km als je normaal doorrijdt op de snelweg. In de video zitten nog wat foutjes maar ik wilde hem toch snel publiceren.

Ook interview ik Jeroen Maas van Opel Nederland over alle zaken die hij niet kan zeggen zoals de prijs en wanneer we hem kunnen rijden en bestellen. Ik verwacht meer dan €37.500 omdat hij in de USA $37.500 kost, Q1 rijden en in Q2 levering.

Ralph Hannappel

Review Opel Ampera E
De Opel Ampera was 1 dag in Nl en ik keek er van buiten en van binnen in. Hierbij de ruwe versie. Prijs vermoedelijk iets meer dan €37k plus opties. Grote LG 60kwh batterij met 500km range. Veel ruimte binnen, ook achter. Grote bagagebak. Voelt wel klein van buiten, groot van binnen. Kon er helaas niet in rijden.

Jeroen Maas woordvoerder Opel NL

NOG GEEN REACTIES

Hoe wilt u reageren? Klik op een van de onderstaande opties.