Home EV Reviews Nieuwe Model X gekocht!

Nieuwe Model X gekocht!

Mijn nieuwe witte Model X is in productie en mijn oude Model S en mijn Model X waar ik pas 10.000km mee heb gereden gaan alweer in de verkoop. Waarom koop ik nu al een nieuwe?! De nieuwe Model X heeft zeer geavanceerde NVIDIA hardware waarmee de auto ook ├ęcht zelf kan rijden, dus ook rotondes en lastige bochten. Mijn ‘oude’ Model X had deze hardware niet en vandaar dat deze alweer in de verkoop gaat bij LeaseBijtellingVrij.

Lees hier wat de NVIDIA hardware kan en waarom mijn 6 weken oude Model X alweer verouderd is.

Mijn nieuwe Model X

Mijn nieuwe Model X wordt wit! Ook deze heeft de Ludicrous Speed Upgrade (0-100 in 3 sec), maar belangrijker: de verbeterde Autopilot waardoor hij nog veel beter zelf kan rijden.

Nieuwe Model X gekocht!

Nieuwe Model X gekocht!

Mijn Tesla Model S en oude Model X gaan in de verkoop

Vanaf maandag staan mijn Model S en X te koop bij LeaseBijtellingvrij. Ik deed een korte rondleiding door hun pand in Almere, interviewde CEO Martijn Duivenvoorden over hun unieke werkwijze en bekeek welke coole auto’s er nog meer staan.

NOG GEEN REACTIES

Hoe wilt u reageren? Klik op een van de onderstaande opties.