Home Partners

Teslatransformation

Ik geloof dat elektrisch rijden, smart grid en zon & wind energie een belangrijke transitie teweeg gaan brengen in de energie en mobiliteits wereld. Een aantal bedrijven geloven hierin en helpen mee om mij als Trendwatcher te ondersteunen dit verhaal zoveel mogelijk bekendheid te geven. Hieronder de lijst!

thenewmotion
The New Motion
The New Motion is het grootste netwerk van laadpunten en snelladers voor elektrische auto’s in Nederland met eind 2013 10.000 laadpalen.. Het bedrijf faciliteert elektrische mobiliteit door zorgeloos toegang te bieden tot een wijdverbreide netwerk. Gebruikers hebben inzicht in hun laadgedrag en betalen gaat makkelijk en eenvoudig. Via de userportal kunnen persoonlijke instellingen behereerd woden en krijgt men inzicht in laadpunt- en passtatistieken.

The New Motion wil iedereen in Nederland de kans geven om te kiezen voor mobiliteit gebaseerd op hernieuwbare energie. The New Motion is in 2009 gestart door een groep van mensen die graag mooie dingen doen, zonder dat dit negatieve gevolgen heeft voor anderen of voor de wereld om ze heen. The New Motion gelooft dat we op een planeet leven waar zaken fundamenteel aan het veranderen zijn. “Het is belangrijk om een aantal zaken nu anders te gaan doen. Het is tijd om ons nu voort te gaan bewegen met mobiliteit aangedreven door duurzaam opgewekte energie. We willen zaken doen zonder verliezers. We willen open en eerlijk handelen en communiceren. We willen de optimale balans vinden tussen mens en natuur. Kortom: we willen werken met een schoon geweten.”

kpn-logo
KPN
KPN is leverancier van telecommunicatie- en IT-diensten in Nederland en biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. KPN investeert in maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) door met zijn producten aan te sluiten op maatschappelijke behoeften, door milieubewust en klimaatvriendelijk te opereren en door te bevorderen dat iedereen aan de samenleving kan deelnemen. Energietekort, energieleveringszekerheid en klimaatverandering zijn onderwerpen die KPN, zijn klanten en de samenleving raken. We houden vast aan ons doel uit 2008 om in 2020 klimaatneutraal te zijn. Nog belangrijker vind KPN de bijdrage aan de energiebesparing die klanten kunnen realiseren. Dat doen het bedrijf bijvoorbeeld met zuinige datacenters, de toepassing van teleconferencing (minder automobiliteit) en het stimuleren van thuiswerken (minder kantoorruimte). Om het persoonlijke karakter van KPN bedrijf te benadrukken, is iedere medewerker bereikbaar, toegankelijk, eerlijk, open en duidelijk.

knab-logo
Knab Bank
Een gezonde financiële wereld
Knab is ontstaan vanuit de overtuiging dat het anders kan in de financiële wereld. Zelfs anders móet. Wij laten de wereld van de oude bankiers achter ons. En we kijken vooruit, op weg naar een gezonde financiële wereld.

Het draait om jóu, niet om ons
Voor ons is dat een wereld waarin het níet draait om onze producten, onze winstmarge. Maar om jou. En hoe jij grip krijgt op je geldzaken en slimmer met je geld omgaat. De bank als dienstverlener. Die jou de touwtjes terug in handen geeft. Dát was onze droom. En die droom werd werkelijkheid.

Innovatieve technologie vervangt de bankier
Wij geloven dat het anders moet én kan. Natuurlijk, je kunt bij ons betalen, sparen en beleggen. Maar we gaan verder. Met onze innovatieve technologie krijg je grip op je complete financiële situatie. Dus ook op je geld bij andere banken. Onze slimme tools vervangen de bankier, denken met je mee en helpen je geld besparen en verdienen. Zodat jij je dromen kunt waarmaken. Dat is waar bankieren voor ons om draait.

priman
Priman
Bedrijven succesvoller maken door ze meer te laten sturen op de talenten en intrinsieke motivatie van hun medewerkers. Dat is waar PRiMAN voor staat. Vanuit het uitgangspunt dat iedereen talenten heeft, alleen niet voor elke functie. PRiMAN richten ons op talent performance: het inzichtelijk, voorspelbaar en meetbaar maken van gedrag als basis ingrediënt van team en persoonlijke productiviteit. In elke succesvolle organisatie draait het in onze visie om drie uitgangspunten: vinden en binden van de juiste mensen, deze mensen maximaal inzetten op hun talenten en het geven van richting en stellen van heldere doelen. Vanaf de start van het bedrijf begin 2011 is PRiMAN gecertificeerd TMA-partner. Als TMA-partner is PRiMAN gerechtigd in haar dienstverlening gebruik te maken van de instrumenten, producten en oplossingen van de TMA methode. Priman komt uit het Latijn en betekent ‘op de eerste plaats’. In het Spaans: ‘met voorrang’. De oprichter van PRiMAN is Jan Prins.