Home EV Reviews Ubercoole rijervaring met mijn Model X!

Model X

Ik was in Arnhem om de Model X te bekijken én om er in te rijden! Ik september staat hij bij mij op de oprit maar samen met Jan Prins kon ik al een testrit maken.

De Model X van buiten en binnen

Van binnen lijkt hij op de Model S maar omdat het een SUV is staat hij wat hoger op zijn poten. Het scherm is belachelijk groot en natuurlijk zijn er die prachtige falcon doors die automatisch open en dicht gaan wanneer ik in de buurt ben.

Ludicrous mode

En daar ga ik dan, uiteraard in ludicrous mode voor dat ultieme Tesla gevoel waardoor het voor Jan onmogelijk werd gemaakt om mijn telefoon vast te houden. Uiteraard zit er Autopilot op maar ik ben benieuwd of mijn Model X ook de allerlaatste hardware upgrade heeft waarmee de Tesla stoplichten kan herkennen en lezen. Dat is nog even afwachten.

Bekijk hier mijn testrit in de Tesla Model X!

Lees ook:

Mijn kennismaking met de Model X!

De Tesla Model X, ik moet hem toch kopen!

NOG GEEN REACTIES

Hoe wilt u reageren? Klik op een van de onderstaande opties.