Home EV Nieuws Wil je in de Model X rijden? Dat kan op het IoT...

Wil je in de Model X rijden? Dat kan op het IoT event van CM

Wil je als een van de eerste een ritje maken in een Tesla Model X? Wil je autonomous driving en de ludicrous mode ervaren? Dat kan onder andere op het IoT event van CM. Ik ben een van de sprekers deze dag en er is genoeg tijd om deze dag een testrit te maken. Meld je aan voor het seminar of laat het me weten als je op 23 september in de buurt bent.

IoT seminar

Ik praat je helemaal bij over de gevolgen van The Internet of Things voor jouw bedrijf. Steeds meer apparaten worden namelijk verbonden met het internet, ze werken intensief samen en zijn veel beter en sneller in staat om beslissingen te nemen. Hoe maak je ook jouw bedrijf slim en intelligent met behulp van smart systems? Ik ga het je allemaal vertellen.

IoT-kunst en LoRa

Maar dat niet alleen, ook is er een kunstenaar aanwezig die met IoT werkt en is er een spreker van KPN die alles vertelt over LoRa, het draadloze netwerk dat speciaal is ingericht voor IoT. Hoe werkt dit netwerk en hoe kan jouw bedrijf hier gebruik van maken?

Avondje NAC

Natuurlijk sluiten we de dag af met een borrel, maar dat niet alleen. We gaan ook dineren met zijn allen en sluiten de dag gezamenlijk af in de skybox van CM, bij een voetbalwedstrijd van NAC in het Rat Verlegh Stadion in Breda.

Avondje NAC

Registreer je gratis tickets

Registeren kan hier, let op er zijn maar heel beperkt plaatsen beschikbaar.

CM Telecom

CM Telecom houdt zich bezig met Corporate Mobile Messaging & Payments voor allerlei sectoren. Zie ook ‘CM stuurt miljarden sms’jes per jaar

NOG GEEN REACTIES

Hoe wilt u reageren? Klik op een van de onderstaande opties.